Distopya.Org - From The Furious Piece Of Heavy Metal () => Genel

: Heavy Metal Dinlemeye Nasıl Başladınız?

: [ 1 ] 2 3

Rebel_Wolf 14.06.2008 13:43:03
Heavy Metal dinlemeye nasıl başladınız? soru basit ama cevabı çook uzun olabilir.Şahsen içimdeki ışık diyebilirim.2 yıl önce sıkı bir rap dinleyicisiydim(çocukluk işte)Bir an müzik sıkmaya başladı ve önceden dinlediğim The Offspring'e sıkı sıkı bağlandım.Obir adım oldu
zamanla kesmemeye başladı ve daha sert e yöneldi; Linkin Park ardından ; Opeth,Slipknot,Korn....ardı arkası kesilmedi.Dinlemeye başladığım ilk gündden beri şarkılardan ayrı bir tat alıyoru.Orap günlerinisi unuttum bile...

Gold 14.06.2008 14:44:14
Arkadaşlarımdan öğreniverdim bu tür grupların olduğunu böle bi müzik tarzının olduğunu sonra dinledim bende beğendim ve hala da dinlemekdeyim ve o arkadaşlardan biride RIPER daha varda neyse..

RIPER 14.06.2008 15:01:34
10 yıl olmuş.Yıl 1998'de radyolarda Offspring'ten Pretty Fly patlamış, punk rockla başlamışım.Şimdilerde thrash, melodic death,heavy,groove dinliyorum ve thrash, death yapıyorum.2007'de İzmir Ege üniversitesi güzel sanatlarda konservatuar bölümüne başlama planlarım vardı olmadı.4 yıl içinde kalıcı grubumu kurup ciddi bir stüdyoyla ciddi bir yapımcıyla albüm yapma çalışmasına başlamayı planlıyorum.

Rebel_Wolf 14.06.2008 23:49:37
işte bende americana nın orjinal kasete var pek büyük değildim ama hatırlıyorum...

stüdyo işine ise valla kadıköy stüdyodan geçilmiyo , daha lisem belli olmadı  gireceğim yerde illa ki benim gibi takılanlar ve bana takılanlar olacaktır xD

Megirldeth 16.06.2008 01:51:36
birgun balkona ciktim karsimda eddie tipli aksakalli bir dede kizim dedi bundan sonra cok tanrili bir dinin olacak adi heavy metal ibadetin headbang

Gold 16.06.2008 22:43:56
balkonda çıkdı karşına?

Crystallberg 16.06.2008 23:25:45
balkonda çıkdı karşına?
Karşı balkondan görmüştür.

Gold 17.06.2008 00:04:49
Olum adam oradan niye bağırsın sakalları varmış hem yaşlıdır..

Crystallberg 17.06.2008 00:54:10
Olum adam oradan niye bağırsın sakalları varmış hem yaşlıdır..
Benimde sakalım var ben yaşlı mıyım?

Gold 17.06.2008 00:55:49
aksakallı olum sen aksakallımısın hem sakallı dediğine göre yaşlı birinden bahsediyor işte..

Rebel_Wolf 18.06.2008 14:54:33
neden bir dede metale teÅŸvik etsin

Megirldeth 18.06.2008 16:43:24
neden etmesin david gilmour da dedem yasinda. bunlar isin sakasi tabi zamaninda walkmanime giren doldurma bir sgsfsw albumuyle basladi hersey

Dimebag Darrell 29.08.2008 19:59:29
Kuzenimle korsan garage inc. albümüyle başladı.Ama o zamanlar kafa kaldırmamıştı.3 sene önce falan "la kuzen hani eskiden Metallica albümü vardı ne oldu ona?" diye bir soru sordum.Gerisi de belli...

Stephen Percy Harris 04.09.2008 13:46:36
İçimdeki kutsal ışıktan.

Aslında Metallica-Orion dinlemiştim ilk tabi o zamanlar işin özünü benimsememi bekleyemezdi kimse benden.Uyduruktan gruplar da dinlerdim aynı zamanda şimdi sağlam sisimler dinlediğimi düşünüyorum.Sonra bir grıp çıktı ki karşıma orayı şöyle anlatayım...

6.sınıfın sonlarında keşfetmiştim Iron Maiden'i benim önümde metal müzik dinleyen herhangi bir insan yoktu:Sadece babam gençliğinde Scorpions dinlermiş ama şimdi hiçbirşey yok neyse...
Birgün halamlara gidiyordum asansörden indiğimde son ses bir müzik sesi....Neyse..halamı unutup müziği dinlemeye başladım takılıp kaldım öyle acaba kimin acaba kimin diye düşünürken.Halam hadi kızım gelsene diye çağırdı.Hala şu apartmanda kim oturuyor diye sordum.Kuzenimin arkadaşı oturuyormuş.O kadar etkilenip merak ettim ki heyecanla gittim tabi biraz da utanarak zillerine bastım..Uzun saçlı bir abi çıkmıstı ben çalan müzik kime ait demiştim.Bana Iron Maiden demişti.Şarkının adını öğrendim.O şarkı FEAR OF THE DARK'tı....O abi gülmüştü sevdin mi demişti.Çok sevdiğimi söyledim.O günden sonra diskografiler konser performansları falan devam ettim işte.Heavy Metal benim herşeyim oldu şimdi hayatımın ayrılmaz bir bütünü.

Rob Halford 04.09.2008 14:11:47
Kuzenim saf kan Heavy insanıdır..Bi kaç sene evvelinde bana Metallica dinletmişti.One'dı sanırım.Ondan beri bi hevestir yapıştım.Sonrada hayatımın grubu Judas çıkıverdi.Ardı arkası kesilmedi.Aslında tam olarak şöyle;kuzenim bende heavy ruhu taşıdığımı söylemişti, gerek davranışlarımdan gerekse yaklaşımımdan..Gel bakalım dedi çekti beni odasına.Olan oldu.Şimdi ondan da sıkı metalci olduk ;P Heavy'yi sadece bir müzik türü olarak açıklamam asla.O bir yaşam biçimidir.Dna'larıma,ruhuma işledi resmen..Heavy Metal mi...o benim herşeyim.

: [ 1 ] 2 3