|
||
![]() Genre/Tür: Heavy Metal, Thrash Metal ![]() 1. That Was Just Your Life 07:08 2. The End of the Line 07:52 3. Broken, Beat & Scarred 06:25 4. The Day That Never Comes 07:56 5. All Nightmare Long 07:57 6. Cyanide 06:39 7. The Unforgiven III 07:46 8. The Judas Kiss 08:00 9. Suicide & Redemption (Instrumental) 09:57 10. My Apocalypse 05:02 ![]() Üye Ol (Register) ya da Giriş Yap (Login) ya da Üşendiğinle Kal |
||
|
||
| 2 Eylül RIPER..Hobarey.. | ||
|
||
| Az kaldı. | ||
|
||
| Full albüm eklenmiştir. | ||
|
||
| oha bu kadar cabukmu ? sabahin korunde kalktim ama bi ise yaradi | ||
|
||
| 320 kbps ler ihbar edilmiş 160'lık ekledim. | ||
|
||
| Unforgiven III çok merak ediorum ya erken oLması çok ii oLmuş.. | ||
|
||
| Bir ek bilgi: Unforgiven III piyano kullanılan ilk Metallica şarkısı. | ||
|
||
| Ben de ondan merak ediorum ya.. Kirk dier unforgivenLarLa aLakası yok, sadece isim benzerLiği demişti ama bakcaz bakaLım. | ||
|
||
| Black albümden sonraki en iyi albüm olmuş.Notlarım; That Was Just Your Life 10/7 The End of the Line 10/9 (Albümün en iyi introsu ve en iyi şarkısı.2006 uzakdoğu konserinde çalmışlardı bu introyu a new song diyerek) Broken, Beat & Scarred 10/6 The Day That Never Comes 10/8 All Nightmare Long 10/7 Cyanide 10/7 (Albümde bas gitarın en ön plana çıktığı şarkı) The Unforgiven III 10/8 (Albümün iyi solosu) The Judas Kiss 10/8 (Albümün en armonik nakaratlı şarkısı) Suicide & Redemption 10/8 (Albümün tek enstürmental şarkısı ve en uzun şarkısı) My Apocalypse 10/8 (En iyi davul partisyonlarına sahip en hızlı şarkısı) Edit: Bunlar torpilli notlar.Normal bir grup için bunları 2 puan düşürün. |
||
|
||
| indirirken sıkıntı oluyo sadece 5 tane şarkıyı alabildim mesela. neden böyle bir sorun olabilir? | ||
|
||
| Soruyu daha açık alayım ? İndirdikten sonra sadece 5 şarkıyı çıkartabildim rar dan demek mi bu ? | ||
|
||
| bendede sorun oldu normal şekilde iniyodu ama daha bitmeden 'indirme tamamlandı yazdı... |
||
|
||
| İki parta ayırayım o zaman.Ses kalitesi 320 kpbs olunca sapıttı demekki winrar. Edit: Yenilendi. |
||
|
||
| That Was Just Your Life, The End of the Line, My Apocalypse.. sallayin gerisini |
||