|
||
| Benim elimde en ünlü yabancı dizilerin (lost,the 4400,heroes vs) sezonlarının tümü var bunları sitede koyacak bir yer yok bundan dolayı tv bölümü açılıp alt başlıkları konabilir: yerli ve yabancı diziler olarak ama işte son karar yine RIPER ın |
||
|
||
| Valla ben dizi indirecek olsam Distopya yerine yıllardır bu işi yapan yerlere girer indiririm.Neden ? Çünkü Distopya Heavy müzik sitesi. Bu yüzden ayrı bi TV Download bölümünün açılmasına gerek yok, Dosya Download bölümüne konulabilinir. | ||
|
||
öyle karışık olur ama sonuçta bi alternatif olur yani neye niyet kime kısmet meselesi yani olsa zararı olmaz hatta çok iyi olur ilk paylaşımı ben yapacam hatta..
|
||
|
||
| Gerek görmüyorum.Dosya Download bölümüne koyulabilinir.Fakat önerin için sağol. | ||
|
||
öyle karışık olur ama sonuçta bi alternatif olur yani neye niyet kime kısmet meselesi yani olsa zararı olmaz hatta çok iyi olur ilk paylaşımı ben yapacam hatta.. dosya download bölümüne ekle ve konuyu sabitle derim...
![]() |
||
|
||
| Bencede gerek yok n99 i alın abi.. ? | ||
|
||
| zaten vazgeçtim isteyen varsa ve indiremem derse satıyorum:D | ||
|
||
| Aslında sitenin bir yerine kliplerin, müziklerin yayınlandığı bi yer koyabilirsiniz bence güzel olur | ||
|
||
| öyle bir bölüm zaten var konserler ve vidoLar... bencede böyle bir bölÜme gerek yok. | ||
|
||
öyle bir bölüm zaten var konserler ve vidoLar... bencede böyle bir bölÜme gerek yok. Hiç dikkat etmedim olup olduğuna
|
||
|
||
| oLabiliyor böyle şeyler ama ara bulursun. | ||