|
||
| Ben bildiğiniz gibi yeni yetmelerin oynadığı popmundoyu bayadır oynuyorum ama tatildeyim ve liseye geçtim artık bırakmak istiyorum isteyenler için Mart 2009 a kadar VIP Üyelik Süperstarlarda bir rock grubu(baterist/solist im) 200.000 nakit + 50.000 alet vs. + vespa + 3 tane 5 odalı daire devam eden bir turna ve bir sürü yetenek (87 yıldız) Adım: Yahya İsberk Grup: Rebel of the Human ulaşmak isterseniz pm atın en kısa zamanda bu iş gerçekleştirilir Fiyat 100 YTL |
||
|
||
| Züt ilgilenebilir diyecektimki fiyatı gördüm. | ||
|
||
| 100 mü ÖHHHHHH ben yüzmeye giderim abi.. ha birde popomondo değilmiydi bu.. |
||
|
||
| Ahaahahaha bu fiyata sen bunu satacağını düşünüyorsan bir daha düşün. | ||
|
||
| hesap müthiş anlaşmıştım 85 e 1 ay önce, ama elimden çıkarmam lazım yani isteyen olursa pazarlığa açığım vaktim olsa bakarım yani | ||
|
||
hesap müthiş anlaşmıştım 85 e 1 ay önce, ama elimden çıkarmam lazım yani isteyen olursa pazarlığa açığım vaktim olsa bakarım yani Ne 100'ü ne 85'i sen maksimum 25 ytl'ye sat öpte alnına koy.
|
||
|
||
| vip 60 milyondu zaten | ||
|
||
| yok artık ! neyse tezgahın önünü kapatmayalım. | ||
|
||
| benim bildiğim Kınayt falan para eder.. | ||
|
||
benim bildiğim Kınayt falan para eder.. Bence gınayta para veren bundan daha salak en azından bunda hesabının soyunma çalınma riski yok.
|
||
|
||
| o mantıkla biz PC'e para veriyoruz ama virüs alma falan çökme vsvs ihtimali var boşamı verdik şimdi parayı..ah ah.. | ||
|
||
| O ihtimal sende var sen ne demek istediğimi gayet iyi anladın. | ||
|
||
| ya boş ver zaten adamı ölmeye terkettim zaten parası var onu baya idare eder zaten ben bırakınca yükselmeye başladı kerata:)) | ||
|
||
| talep varsa değerlendirir hemen satarım 100 falan değil iyi bir fiyat verin yeter bakmıyom dünden beri canım sıkıldı artık | ||
|
||
| Google bayaa ziyaretçi çekti bu konuya ama talep yok.Fiyattan yada eksik bilgiden olabilir. | ||