|
||
![]() ![]() Genre/Tür: Thrash Metal / Heavy Metal ![]() 1) Creeping Death 2) For Whom The Bell Tolls 3) Ride The Lightning 4) Harvester Of Sorrow 5) Kirk Solo 01 6) Welcome Home Sanitarium 7) Leper Messiah 8 ) ...And Justice For All 9) No Remorse 10) Fade To Black 11) Master Of Puppets 12) Whiplash 13) Kirk Solo 02 14) Nothing Else Matters 15) Sad But True 16) One 17) Enter Sandman 18) Last Caress 19) Motorbreath 20) Seek And Destroy (+ Konser sonu konuÅŸmaları) ![]() Üye Ol (Register) ya da Giriş Yap (Login) ya da Üşendiğinle Kal Üye Ol (Register) ya da Giriş Yap (Login) ya da Üşendiğinle Kal Åžifre/Pass: Üye Ol (Register) or Giriş Yap (Login) ya da Üşendiğinle Kal |
||
|
||
| Rapid'e upload ettim coÅŸun. We are scanning scene in ISTANBUL tonight !!! | ||
|
||
| tesekkur very fuckin much | ||
|
||
| "We are scanning scene in ISTANBUL tonight !!!" tam olarak ne demek sanırım deyim var içinde anlayamadm :S | ||
|
||
"We are scanning scene in ISTANBUL tonight !!!" tam olarak ne demek sanırım deyim var içinde anlayamadm :S Bugün İstanbul'daki sahneye tekrardan göz atıyoruz.
|
||
|
||
teşekkürler bende çözmeye çalışıodm ![]() indirdim kalite süper çok teşekkürler.. |
||
|
||
| süper bir paylaşım arkadaşım.konserdeydik hep birlikte costuk mükemmeldi hersey | ||
|
||
"We are scanning scene in ISTANBUL tonight !!!" tam olarak ne demek sanırım deyim var içinde anlayamadm :S Seek and destroy'un açılış cümlesini oku.James o gece bu şekilde söyledi mest etti bizi.
|
||
|
||
| MetallicA aşkına!!! Bu gerçek demi?? Çok Teşekkür Ederiz.. Peki videosunu nerden bulabiliriz? |
||
|
||
| Videosunu henüz sürmedi piyasaya Metallica.Sürüldüğü anda ilk bulabileceğin yerlerden birisi bura. | ||
|
||
| eyw hocam .. Lars : we'll see you fakin soon .. ( ne kadr inanılır blnmez )
|
||
|
||
Alta şifre yazmışsında şifre sormuyor ya ilginç
|
||
|
||
| Kafa iyiyken rarlamışım demekki. | ||
|
||
--Son Duzenleme: 09 Eyll 2008, 13:52:39 Gonderen: RIPER -- öğlen saatlerinde denemedim hiç gerçi evdeyken bişey olmuyo
|
||
|
||
| Yok ya o editte Seek and destroy'un yanına + konser sonu konuşmaları yazısını ekledim. | ||