|
||
| Dinlemeden yapamam yaşayamam dediğiniz, yada sizin için özel anlamlar içeren albüm ? Benim için 2 tane ama ilkini yazayım. Pantera - Cowboys From Hell. Hem Pantera'yı efsaneleştirdi , hemde kusursuz metal albümleri arasındaki yerini aldı.Riffleri, Hz. Dimebag'in gitar soundu,soloları, Phil'in tercih ettiğim clean sesi, lirikleri, ve bende büyük bir anısı olan Cemetery Gates gibi bir şaheseri içermesi sebebidir. |
||
|
||
| megadeth - so far so good... so what. metalle tanıştığım ve megadethe aşık olduğum albümdür | ||
|
||
| MetaLLica - BLack aLbum Iron Maiden - Best Of The Beast |
||
|
||
| ...And justice for all - metallica |
||
|
||
| St Anger...oaohaoha Iron Maiden-Fear Of The Dark |
||
|
||
| Tek albüm söylemek zor.. Morbid Angel 'ın covenant albümü harikadır kreator -outcast mükemmel slayer -reign in blood accept -death row sanırım hayatımın albüm-leri biraz fazla... Yazarım devam edersem..neyse..ama bıkmam bu albümlerden.. |
||
|
||
| 1 tane albüm söyleyemeyeceğim ama benim için bu albümler güzeldir,özeldir. Judas Priest-Painkiller Pantera-Cowboys From Hell Iron Maiden-The Number of the Beast Iron Maiden-Piece of Mind Iron Maiden-Killers |
||
|
||
| Tek albüm söylemek cidden zor ama en başta Testament - The Rıtual albümü gelir benim için. | ||
|
||
| pantera - cowboys rrom hell children of bodom - blooddrunk |
||
|
||
| marduk-rom5:12 cradle of filth-nymphetamine |
||
|
||
| uh tek albümmü? çok acımasızsın =) ama sanıyorum " Katatonia - Brave Murder Day " | ||
|
||
| Gitar çalmaya başlama nedenim olan Megadeth - Rust in Peace albumu. | ||
|
||
| aynı zamanda parasını veripte aldığım ilk albüm olan Kings of Metal - Manowar sanırım 88 yada 89 yılıydı.mp3 lerin olmadığı yeni albüm alınca kasetin içinden çıkan albüm kapağı v.s okumak için merakten geberdiğim zamanlar. ya harbiden yaşlanmışım ben )
|
||
|
||
ohoo senin bir ayak çukurda yaf
|
||
|
||
bu laftan sonra çöktüm iyice. )
|
||