|
||
| Messenger'ın yeni başlattığı bir uygulama.Toplu konuşma gibi düşünün ama tek bir msn üzerinden yapılıyor, topluluk msn ini kaydeden kişi o pencereye mesaj attığında , o topluluğun msn ini kaydeden diğer tüm üyelere mesaj gidiyor.Aşağıdaki adres Distopya'nın adresidir her tür konu tartışılır, konuşmak isteyen eklesin. Edit: Grubu, bazı yoğurdu maya tutmayasıca üyeler, kısa yoldan RIPER'a nasıl ulaşırız a çevirdiği için geri takılmamak üzere grubun fişi çekilmiştir. |
||
|
||
| ekledim | ||
|
||
| Biraz daha açar mısın hiç bir bok anlamadım. | ||
|
||
Ya hani böLe msn Lerde arkadaşLarını konuşmaya davet edersin ya herkez geLir tek tek. Bu onun basitLeştiriLmiş haLi yani sen bu adresi bi ekLion hoop dier bütün "ekLeyenLerLe" birlikte topluca konuşuon. A konuşmaya katılmış yok b konuşmadan ayrıLmış bu dertLere son tek yapman gereken ekLemek. Sonra sen bi seLam atıon tüm ekLeyenLere gidio tabi onLarın yazdıkLarıda sana geLio (Bu arada o adresi sadece distopyadakiLer ekLio). bu kadar gaLiba. Acaba ben dooru anLadım mı (: |
||
|
||
| VoiceOfTheSouL'un açıklaması doğru. | ||
|
||
| ekledım | ||
|
||
| Adres deÄŸiÅŸti.Yukardaki yeni adresi ekleyin eskisini silin. | ||
|
||
| sevdim ben bunu distopyadaki tanımadığımız insanlarla tanışma açısından iyi, ubb yi sevdim ben özellikle küçük tıfılacana bişey. ekledim yenisini. | ||
|
||
| he.. | ||
|
||
he.. Bu mesajı yazman çok mu gerekliydi?
|
||
|
||
yani ben onaylıyorum hea börg gerekliydi :F
|
||
|
||
sevdim ben bunu distopyadaki tanımadığımız insanlarla tanışma açısından iyi, ubb yi sevdim ben özellikle küçük tıfılacana bişey. ekledim yenisini. minik kedi yavrusuyum ben..
|
||
|
||
| çok tehlikeli muhabbetler dönüor burda, özellikle dün gece iyice sapıttılar, akıl sağlığınız yerindeyse eklemeden önce iki kere düşünün | ||
|
||
| Distopya dan tanımadığımız kişilerle tanışma açısından iyi bu Chat..evet.. | ||
|
||
çok tehlikeli muhabbetler dönüor burda, özellikle dün gece iyice sapıttılar, akıl sağlığınız yerindeyse eklemeden önce iki kere düşünün gayet seviyeli tartıştık bence..
|
||