|
||
| bazi sarkilar vardir sadece muzigine kaptirirsiniz kendinizi bazilariysa zorla sozlerinide dinlettirir ve sarkinin etkileyiciligini arttirir. sizi sozleriyle en cok etkileyen sarkilar nelerdir ? | ||
|
||
| Çok var ama ilk aklıma gelen Megadeth - Holy Wars... The Punishment Due Killing for religion something i dont understand Dave Mustaine bu işi iyi yapıyor. Daha sonra Iron Maiden - Afraid to shoot strangers... Savaşları anlatan şarkı sözleri genelde etkiler beni. |
||
|
||
| Megadeth-In My Darknest Hour..Hele Dave'in haha sen hiç olmadın ki deyişi var ya.. Iron Maiden-Run to the Hills Iron Maiden-Wasting Love.. |
||
|
||
| Damageplan - Pride ve Machine Head - Imperium. | ||
|
||
| kendim acmisim kendim yazmamisim genelde agir sarkilarin sozlerinden etkilenirim ama sweating bullets da etkilemistir beni buda mustaine farki iste. peace sells, rust in peace, trust, a tout le monde, holy wars... the punishment due... HOLYMOSESTAINE !!! hepsi megadeth parcalaridir ne kadar sasirtici... |
||
|
||
| Buraya kendi adıma Judas Priest - A Touch Of Evil'ı eklemeyi kendimce bir borç hissediyorum.Heavy metal tarihinin hiç tartışmasız en iyi aşk balladı dır bu parça.Hele bir you're possessing me sözü vardır ve Halford baba öyle bir öfkeyle hissederek söylerki adama nooluyoruz lan dedirtir. | ||
|
||
| Virgin Black--And The Kiss Of God's Mouth .. Iced Earth--I Walk Alone .. ... |
||
|
||
| Stratovarius - 4000 rainy night In Flames - metaphor .. ilk aklıma gelenler bunlar. |
||
|
||
| Judas Priest Angel Scorpions Send Me An Angel Steelheart She's Gone |
||
|
||
| sonata arctica -the misery ozzy osbourne-if i close my eyes forever |
||
|
||
| Marduk-azraeL... Theatres des vampires-ancient down... Cradle of filth-nymphetamine |
||
|
||
| death - spirit crusher, the philosopher chuck r.i.p. = the philosopher ne diyim ki? |
||