|
||
![]() Viking metali, sakallar, Viking gemileri, savaş ve ateş ! Bunlar Amon Amarth'ın şarkıyla aynı adı taşıyan albümünden ilk video klip olan 'Twilight of the Thunder God' da görebileceklerinizin birkaçı.Klibi aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. |
||
|
||
| barbar atalarina adamislar klibi, son albumleri super yine | ||
|
||
| Yeni albümleri her zamanki gibi hayvanca ama sanki eski sertlik yok, yerine çok az değişik bir sound var gibi geldi bana.. Bateri acaip twin atıyo bu arada.. | ||
|
||
Eski sertlik derken gitar rifflerini daha cleanleştirmişler daha melodikleştirmişler yoksa Johan Hegg'in olduğu yerde sertlik olmazmı.Öküz vokal yapan vokalistler konserlerde şarkıları seslerini karakteristleştirerek söylerler, ama seyirciyle konuşurken normal seslerine dönerler.Hegg şarkıyı öküz vokaliyle söylüyor, seyirciyle konuşurken hala vokal sesini kullanıyor, insan bari thank you derken normale döner
|
||
|
||
| thor'a adanan bir şarkı. klip fazla yapmacık ama şarkı sağlam. | ||
|
||
| Bu şarkıyı 6'sında kesin olarak çalacaklar.Açılışıda bunla yapabilirler diye bekliyorum.Kurban olayım rifflere twinlere. | ||
|
||
| Bu adamın sertLiğine bayıLıyorum gerçekten ki zaten sesiminde bunungibi oLması için çabalıyorum.Örnek aLınması gereken bir vokal.BU şarkı diğerLerine göre biraz daha meLodic ama öLe oLması gerekmezmi birazda x)... | ||