|
||
![]() Alman thrash metal devi, aynı zamanda Distopya.Org'un isim babası Kreator'ın bir yıl önce başlayan yeni albüm kaydı tamamlandı.Grubun 11. stüdyo albümü olacak bu albümün adı "Hordes Of Chaos".19 Ocak 2009'da SPV Records etiketiyle raflardaki yerini alacak olan albüm, Berlin'de Tritonus stüdyosunda kaydedildi. Prodüktörü, daha önce Beatsteaks ve Tocotronic gruplarıyla çalışmış olan Moses Schneider. Mix leri düzenleyen Slipknot, Bullet For My Valentine ve Cradle Of Filth gibi gruplarla çalışmış olan Colin Richardson. "Hordes Of Chaos" üç farklı versiyon şeklinde satışa sunulacak.Normal versiyon içerisinde 10 adet şarkı bulunuyor.Delüks versiyonunda 10 şarkı artı 1 adet bonus şarkı ve albümün yapım aşamasının görüntülerini içeren bir DVD.Ultra delüks versiyonunda ise 10 şarkı artı 1 adet bonus şarkı, albümün yapım aşamasının görüntülerini içeren DVD'ye ek olarak Kreator t- shirt'ü ve bir fotoğraf albümü yer alıyor. Şarkının tracklisti ise şu şekilde; 01. Hordes Of Chaos (A Necrologue For The Elite) 02. Warcurse 03. Escalation 04. Amok Run 05. Destroy What Destroys You 06. Radical Resistance 07. Absolute Misanthropy 08. To The Afterborn 09. Corpses Of Liberty 10. Demon Prince |
||
|
||
| kotu bir album olmasinin imkani var mi ? | ||
|
||
Cevabını bildiğin soruları sorma
|
||
|
||
| cok iyi grup gercekten | ||
|
||
| Bu arada ben albüm adına takıldım.Hordes sözüğü eğer tahmin ettiğim hordes ise bu sözcük eski Türkçe'deki Orda sözüğünün İngilizce versiyonu.Orda sözcüğü savaş topluluğu demek, hatta şu andaki ordu sözcüğü ordan gelmektedir.Şimdi asıl soru burdaki hordes orda sözcüğünün İngilizcesi olan hordes mı ? Kreator eski Türkçe'den esinlenmişmidir ? | ||
|
||
| iki soruda ben sorayim, kreator turkiyeye gelir mi ? distopya bulusmasi kreator konserinde mi gerceklesir ? | ||
|
||
| Bekliyorum ben bir Kreator İstanbul konseri daha bu albümün tanıtım ayağında.Enemy Of God 10 ocakta çıkmıştı, 30 Eylül'de Yeni Melek'te vermişlerdi konseri.Buda 19 ocakta çıkacak, teklif götürülürse 2009 yazında bir Kreator konseri daha izleyebiliriz gibime geliyor. | ||
|
||
| olsun olsunda yeni melekte olmasin | ||
|
||
Ve albümün kapağı yayınlandı;
|
||
|
||
| enemy of god daki eleman var yine kapakta. vic rattlehead e benzetiyorum ben bunu. | ||
|
||
Üye Ol (Register) or Giriş Yap (Login) ya da Üşendiğinle Kal Kreator Diskografi bölümüne eklenmiÅŸtir. |
||
|
||
| acıkcası enemy of god'a göre cok az bir farkla sönük kalmıslar ama yinede gitar rifleriyle olsun soundlarıyla olsun iyi bir albume imza atmıslar... | ||
|
||
| riper kardeş bu hordes sözcüğünü açıkladığın için saolasın çok bilgili birisin...... |
||