|
||
| Evet başlayalım.Genellikle ultra yüzeysel sebeplerdir. * Nasıl dinliyorsunuz bu gürültüyü başım ağrıdı. Elektro gitar, davul, bas gitar kombinasyonunun çıkardığı notaları gürültü olarak değerlendiren, yüksek sesli müziğe laf atmasına klasik müzikte dinlemeyen insandır. * Ben Türk'üm Türkçe müzik dinlerim. Türk Heavy Metal gruplarının varlığından ve müziğin evrenselliğinden bihaber insandır. * Satanik lan bunlar kedi kesiyorlar. Her Heavy Metal dinleyicisinin satanist olduğunu ve mütemadiyen kedi kesme eylemi gerçekleştirdiğini düşünen son derece araştırmacı, sürekli okuyan (!) aklı üç-beş tane sözde satanist dallamanın 90'lı yılların sonunda bakire kızları öldürmesi sonucu çıktığı Reha Muhtar'lı show haberde kalan insandır. * Pis bunlar kendi bokunu yiyorlarmış. Ablacım biraz düşün be... Böyle birşey olsa mikroptan tüm metal dinleyicilerinin kırılıp öleceğini düşünemeyen insandır. * Allahsız bunlar. Doğrudur vardır Allahsız metalciler, bunu diyen insanda kendi dini gereği hiçte ayrımcılık yapmaz ve her Ateist insanı potansiyel terörist, manyak, ana-baba katili olarak görür. * Saçları uzun bitli bunlar. Bir kere bit olsa o saçların mecburen kesileceğini düşünmeyen insandır.Pis olabilir, öğrenci yurdundan her allahın günü sıcak su bulunmuyor ama bit olmaz ulen ! Birde bunların üst tabaka versiyonları var.Onlarda bu müziği son derece iyi bildiklerini ve bu müziğin takipçilerinin birer idiot olduğunu düşünen insanlardır. |
||
|
||
| burda daha cok o son dedigin turden insan goruyorum, ama cok ciddi olarak birer salak oldugumuzu dusunuyorlar, hicbir istisna yok ust tabakadakilerin hepsi metal dinleyicilerinden nefret ediyor burda, ozellikle slayer t shirtle cik disari kokos bir kiz gor WHAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!! diye bir bagir annecim diye kaciyorlar, izlemesi cok keyifli oluyor. | ||
|
||
| yorumsuz!!! ( yorum yapmaya deger görüler degil bence) | ||
|
||
çok saçma sebepler.. böyle konuşanların zaten bişey bildikleri yok ortaya laf olsun diye söylüyolar oyüzden onları adam yerine koyan yok anca kendi cahilliklerine gülüyorum..
|
||
|
||
| amaç bunu vurgulamaktı...diğer yandan zaten o kızların tek amaçları dikkat çekmek diye düşünüyorum... | ||
|
||
amaç bunu vurgulamaktı...diğer yandan zaten o kızların tek amaçları dikkat çekmek diye düşünüyorum... bir ricam olucak. mesajlari alinti yapmaya cabalasan ? ben bana cevap verdigini anladim ama herkes anlamiyor bu neden bahsediyor diye dusunuyor karisiklik cikiyor.
|
||
|
||
kimin ne düşündüğü çokta umrumda (!) güler geçerim )
|
||
|
||
| Benim de cevremde daa çok karşıLaştığım; "Ne kafa var sende yaa, ayy satanist misin kızım?, nie siyah makyaj yapıosun, o biLekLerindekiLer ne öLe?, boynundaki tasma mı?..!" vaLLa söLicek bi sözüm yok neden onLara derdimi anLatmak için kasayım ki beni anLayan anLar. He isterLerse acıkLamamı da yaparım, Heavy MetaL'in sadece muzik tarzı deiL aynı zamanda yaşam tarzı oLduğunu, verdiği savaşı anLatmaya çaLışırım ama karşımdaki boş oLduktan sonra kendimi yormama değmez.. CahiLLik zor yapcak bişey yok.. |
||
|
||
| Herkes herkesin tarzını müzik anlayışını benimsemek zorunda değil tabiki gelen tepkiler çok yüzeysel çok saçma ama ben aramızda hiç birinin bu tepkilerden sonra evine gidip içine kapanıp ağladığını düşünmüyorum yani zaten sallamıyorsunuz benim konuşşunlar konustukları kadar s.ktr edin demem bişey değiştirmicek . | ||
|
||
| tüm bu yüzeysel tepkilerle karsılaşıyoruz bu dogru ki bu müzigi dinleyen insanların söylenenleri takmadıgı da dogru ama içlerinden en güzeli ; Saçları uzun bitli bunlar bunun kadar sacma bi ön yargı olamaz heralde
|
||
|
||
| kimin ne dediÄŸi umrumda bile deÄŸil...... | ||
|
||
| Bazı insanların böyle düşünmesini normal karşılarım.Bu tür düşünen insanları "çamur atarak biryerlere gelmeye çalışan insan" olarak algılamak lazım.Bazılarına gülüp geçmek,bazılarına kafa göz dalmak,bazılarıyla da oturup konuşmak lazım.Oturup konuşarak çok kişiye metal müziği sevdirdim. | ||
|
||
| herkes her istedigini dinler ben son ses rock müzik dinlerim o son ses inandigi müzige kimsenin zevkine karısmak istemem cünkü özgürlük kısıtlamak cok yanlıs | ||
|
||
| Bence bu sebepler eleştiriye kapalı insanların aptalca tutumlarıdır.Ha bir de Metal e bu şekilde çamur atmayıp da karşı olan bir o kadar insan var..Aslında Metalin sevilmemesi bence normal bir şey Metal yanlış oluşuma Dünyada üstü ört pas edilmeye çalışılan dini siyasi her türlü işin içine girip onları ortaya çıkaran bir kültürdür..bu durumda bazı aptal insanların hoşune gitmeyeceğinden hali ile bu şekil karşımıza çıkıyor.. | ||
|
||
| Heavy Metal sevmeyenleri görünce seviniyorum aslında ben.Herkes sevse nasıl olurdu bir an düşünsenize ? | ||